Main Logo

Industrie

Een kwalitatief hoogstaand ingrediënt voor uw eigen realisaties. Lecoque eggs staat garant voor de allerbeste kwaliteit en biedt u oplossingen op maat aan. Ons hele assortiment voldoet aan de nieuwste en strengste normen voor de voedingsindustrie.Naast de hardgekookte gepelde eieren biedt Lecoque eggs speciaal voor de voedingsindustrie ook versneden en versnipperde eieren als ook eimimosa aan.Versheid, snelle leveringen, oplossingen op maat en kwaliteit, daar gaan we voor!

Eimimosa

Eimimosa staat voor fijn versnipperde hardgekookte eieren. Ideaal als basisingrediënt voor uw eigen saladebereidingen zoals eiersalade, aardappelsalade, … of als afwerking van warme of koude gerechten.

Emmer in opgiet

De eieren zijn onder beschermende atmosfeer verpakt of in emmers met opgiet. Voor beide verpakkingen biedt Lecoque eggs een uitgebreid assortiment aan. De emmers zijn makkelijk hersluitbaar en stapelbaar.

Verpakt onder beschermende atmosfeer

De hardgekookte gepelde eieren van Lecoque eggs hebben een heerlijke natuurlijke smaak en een lange houdbaarheid. De eieren zijn onder beschermende atmosfeer verpakt of in emmers met opgiet. Voor beide verpakkingen biedt Lecoque eggs een uitgebreid assortiment aan.

Versneden eieren

Versneden of versnipperde hardgekookte eieren; meteen klaar voor gebruik! De hardgekookte eieren zijn gehalveerd of versneden in 6 partjes.

Naast de hardgekookte gepelde eieren biedt Lecoque eggs speciaal voor horeca/groothandel en voor de retail producten aan.

Foodservice

Voor horeca en groothandel, ontwikkelde Lecoque eggs producten klaar voor gebruik en met steeds dezelfde smaak.

Retail

Het consumentenmerk, KOK’O, dat Lecoque eggs voor de retail lanceerde is makkelijk, gebruiksklaar en rijk van smaak.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Het succes van ons bedrijf is gebaseerd op de kwaliteit van de producten, het bewaren van de natuurlijke smaken, de innovaties en de investeringen die we durven aangaan, de persoonlijke contacten met de klanten en de snelle, tailormade service die wij hen bieden. 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws
Aanvraag voor windturbine goedgekeurd.

We delen graag mee dat onze aanvraag voor de installatie van een windturbine op het terrein in Tongeren-Oost is goedgekeurd. 

Contact

Eierhoeve Lecoque NV
Heersterveldweg 12
3700 Tongeren

T +32(0)12 39 83 30
F +32(0)12 39 35 14
BTW : BE 0464.480.144