Main Logo

Foodservice

Klaar voor gebruik, een ambachtelijke uitstraling en een heerlijke natuurlijke smaak! Snelheid, efficiëntie, kwaliteit en tijdbesparing zijn begrippen die steeds vaker aan bod komen in onze maatschappij. Ook professionals in de voedingssector zoals traiteurs, grootkeukens, de horeca enz zijn steeds weer op zoek naar nieuwe, makkelijke en vooral lekkere producten. Naast de hardgekookte gepelde eieren biedt Lecoque eggs speciaal voor horeca/ groothandel ook versneden en versnipperde eieren alsook eimimosa aan.

Emmer in opgiet

De eieren zijn onder beschermende atmosfeer verpakt of in emmers met opgiet. Voor beide verpakkingen biedt Lecoque eggs een uitgebreid assortiment aan. De emmers zijn makkelijk hersluitbaar en stapelbaar.

Verpakt onder beschermde atmosfeer

De hardgekookte gepelde eieren van Lecoque eggs hebben een heerlijke natuurlijke smaak en een lange houdbaarheid. De eieren zijn onder beschermende atmosfeer verpakt of in emmers met opgiet. Voor beide verpakkingen biedt Lecoque eggs een uitgebreid assortiment aan.

Versneden eieren

Versneden of versnipperde hardgekookte eieren; meteen klaar voor gebruik! De hardgekookte eieren zijn gehalveerd of versneden in 6 partjes.

Naast de producten voor de horeca biedt Lecoque eggs ook speciaal voor industrie en voor de retail producten aan.

Industrie

Lecoque eggs staat garant voor de allerbeste kwaliteit en biedt oplossingen op maat aan de voedingsindustrie.

Retail

Het consumentenmerk, KOK’O, dat Lecoque eggs voor de retail lanceerde is makkelijk, gebruiksklaar en rijk van smaak.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Het succes van ons bedrijf is gebaseerd op de kwaliteit van de producten, het bewaren van de natuurlijke smaken, de innovaties en de investeringen die we durven aangaan, de persoonlijke contacten met de klanten en de snelle, tailormade service die wij hen bieden. 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws
Aanvraag voor windturbine goedgekeurd.

We delen graag mee dat onze aanvraag voor de installatie van een windturbine op het terrein in Tongeren-Oost is goedgekeurd. 

Contact

Eierhoeve Lecoque NV
Heersterveldweg 12
3700 Tongeren

T +32(0)12 39 83 30
F +32(0)12 39 35 14
BTW : BE 0464.480.144