Main Logo

Lecoque Eggs.

Ons bedrijf, onze passie.

Sinds de oprichting van Lecoque eggs door Jean-Marie Lecoque en zijn echtgenote Jeannine Vanvinckenroye, is ons bedrijf uitgegroeid tot één van de marktleiders in de eiproductensector in Europa en staat we garant voor producten van topkwaliteit voor industrie, groothandel en retail.

In 2015 vervoegden de dochters van de zaakvoerders, catherine en céline, het bedrijf. Beiden doorlopen zij een specifiek opleidingstraject in het bedrijf. De toekomst van Lecoque Eggs is hiermee dus verzekerd. Deze nieuwe generatie binnen het familiebedrijf investeert volop in de toekomst.

Op die manier blijft ook het familiale karakter gewaarborgd en is elke klant verzekerd van een persoonlijke aanpak, een uitstekende en snelle service, en natuurlijk jarenlange ervaring in elk onderdeel van het productieproces. Een rijke geschiedenis, met de blik op morgen

Het team van 40 werknemers zorgt er voor dat dagelijks hardgekookte gepelde eieren en een uitgebreid afgeleid gamma hiervan naar verschillende Europese afzetmarkten zoals België, Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Scandinavië vertrekken.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe verpakkingen en verwerkingsmethodes om op een milieu- en energiebewuste manier te produceren. 

Productieproces

De verse scharreleitjes worden bij Lecoque eggs aangeleverd
en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole.

Bij de minste afwijking, worden de eieren terug
naar de producent gestuurd.

De eitjes worden gekookt, gekoeld en gepeld.
Na dat proces volgen verschillende
interne controles.

Vervolgens worden ze verpakt, nogmaals
gecontroleerd en naar de winkel gevoerd.

De eitjes koel bewaren!
Klaar om in je slaatjes
terecht te komen. 

Wil je meer weten over ons duurzaam proces?

Ontdek er alles over in onze explainervideo.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Het succes van ons bedrijf is gebaseerd op de kwaliteit van de producten, het bewaren van de natuurlijke smaken, de innovaties en de investeringen die we durven aangaan, de persoonlijke contacten met de klanten en de snelle, tailormade service die wij hen bieden. 

Solliciteer nu!

Wil jij ook bij ons aan de slag? Vul onderstaand formulier in en upload je CV.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Laatste nieuws
Aanvraag voor windturbine goedgekeurd.

We delen graag mee dat onze aanvraag voor de installatie van een windturbine op het terrein in Tongeren-Oost is goedgekeurd. 

Contact

Eierhoeve Lecoque NV
Heersterveldweg 12
3700 Tongeren

T +32(0)12 39 83 30
F +32(0)12 39 35 14
BTW : BE 0464.480.144